Radost prochází žaludkem.
Kuchyňský provoz v Nemocnici sv. Alžběty Na Slupi posílili od září 2022 dva noví kuchaři. K panu Václavovi Horynovi se přidal pan Miloš Toman, který vařil v oblíbeném hostinci U mostu na Pastvinách a Patrik Hodinka, který k nám přišel z pražské restaurace Potrefená husa. Pan Hodinka v roce 2018 vyhrál mezinárodní kuchařskou soutěž v Bratislavě v kategorii čtyřchodové menu. Nyní nabídli své řemeslo Nemocnici sv. Alžběty Na Slupi, která poskytuje následnou péči nemocným pacientům.
Zaměstnanci i pacienti jsou nyní překvapeni novými chutěmi, pestrostí i samotným vzhledem jídla, na kterým si kuchaři dávají každý den záležet. Chutné jídlo každého potěší, o to víc naše pacienty, z nichž mnozí tráví v naší nemocnici dlouhé týdny i měsíce.
„Naší povinností je činit druhé radostnými“, to je heslo naší patronky sv. Alžběty Durynské. Děkujeme našim kuchařům, že tuto radost skrze své dílo pacientům přinášejí.